Geen producten (0)

Privacy beleid TienFlorijn

Via onze webshop worden privacygevoelige informatie oftewel persoonsgegevens verwerkt. TienFlorijn heeft een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens hoog in het vaandel staan. Uw persoonsgegevens worden dan ook discreet verwerkt en beveiligd.

 

Bij de verwerking van uw persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving voorschrijft. Dat betekent:

  • Er duidelijk vermeld wordt voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken.
  • Wij ons beperken tot de verzameling van uw persoonsgegevens voor alleen strikt noodzakelijke legitieme doelen.
  • Wij u uitdrukkelijk toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin toestemming is vereist. 
  • Wij passende maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beveiligen en te beschermen, tevens eisen wij dat ook van partijen die in opdracht van ons uw persoonsgegevens verwerken. 
  • Wij de wet respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden en indien gewenst aan te passen, te corrigeren of te verwijderen.

 

Gebruik van uw persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u, dat kan gaan om persoonsgegevens. Wij gebruiken en bewaren enkel en alleen de persoonsgegevens die door u zelf worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst. Of in geval dat het duidelijk is dat de persoonsgegevens worden verstrekt door u om te verwerken.

Wij verwerken en gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Verzendadres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum

 

Registreren

U kunt ervoor kiezen om u eerst te registreren. Na registratie bewaren wij de door u opgegeven persoonsgegevens. Deze gegevens bewaren wij zodat u niet elke keer opnieuw deze gegevens dient in te vullen, en zodat wij contact met u kunnen opnemen in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

De door u opgegeven persoonsgegevens voor het aanmaken van uw account zullen wij niet verstrekken aan derden. Tenzij het noodzakelijk is voor de uitvoer van de opdracht of dit wettelijk verplicht is. Bij het vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij uw persoonsgegevens overhandigen aan de bevoegde autoriteiten.

 

Afhandeling bestelling

Wanneer u een bestelling plaatst maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien het nodig is voor een goede afhandeling van de bestelling kunnen wij uw persoonsgegevens verstrekken aan derden.

 

Reclame

Naast de informatie die u terug kunt vinden op onze webwinkel kunnen wij u ook op de hoogte brengen van nieuwe producten en/of diensten of eventueel belangrijke berichten. Dit kunnen wij doen

  • Per post
  • Per E-mail
  • Via social media
  • Per telefoon

 

Contactformulier & Nieuwsbrief

Via onze webwinkel bieden wij u de mogelijkheid om vragen aan ons te stellen middels een contactformulier. Hierbij wordt u gevraagd om enkele gegevens in te vullen en achter te laten zodat wij uw vraag kunnen behandelen en beantwoorden. De daarbij ontvangen gegevens worden bewaard voor de duur en noodzaak voor een volledige afhandeling daarvan.

Wij bieden onze nieuwsbrief aan omdat wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten/diensten en eventueel ander nieuws. Al onze nieuwsbrieven bevatten een weblink waarmee u zich kunt afmelden. Uw E-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees indien u zich hiervoor opgeeft of ons toestemming geeft.

 

Locatiegegevens

Indien nodig voor dienst of levering maken wij gebruik van uw locatiegegevens, dit wil zeggen het door u opgegeven ontvangstadres. Deze gegevens kunnen worden opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld navigatie of kaartensoftware te denken valt aan onder andere Google Maps. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden door Google of Apple zelf, dit staat buiten onze invloed en mag dan ook niet van TienFlorijn verwacht worden. Wij raden u aan om uzelf in te lezen in de privacyverklaring van de desbetreffende aanbieders.

 

Publicaties

Uw klantgegevens worden nooit door ons gepubliceerd.

 

Advertenties

Wij maken gebruik van advertenties, ook onze webwinkel vertoont advertenties.

 

Cookies

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies. Ook via derden partijen die door ons gebruikt worden kunnen cookies geplaatst worden.

Wanneer u voor het eerst een bezoek brengt aan onze webwinkel, krijgt u een mededeling waarin uitgelegd staat waarom wij cookies gebruiken. Het verder gebruik van onze webwinkel wordt beschouwd als door u gegeven toestemming voor het gebruik van cookies. Uiteraard staat het u vrij om cookies uit te schakelen via uw webbrowser. Indien u cookies uitschakelt moet u er wel rekening mee houden dat onze webwinkel eventueel niet meer optimaal voor u functioneert.

 

Google Analytics

TienFlorijn maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoeveel bezoekers onze webwinkel gebruiken en bezoeken. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten met Google en afspraken gemaakt over de daaruit voortkomende data en verwerking hiervan. Tevens staan wij Google toe om verkregen analytics gegevens te gebruiken voor andere diensten van Google.

 

Beveiliging

Om misbruik van ongeautoriseerden te beperken nemen wij beveiligingsmaatregelingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Hiervoor nemen wij de volgende maatregelingen:

  • De toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd middels een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Bij het gebruik van onze webwinkel maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (SSL of Secure Sockets Layer) waardoor alle persoonsgevoelige informatie die u met ons uitwisselt worden afgeschermd.

 

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Tienflorijn behoudt het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden u dan ook aan om onze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u altijd op de hoogte bent van wijzigingen.

 

Inzage en wijzigingen van uw gegevens

Heeft u vragen over ons privacy beleid met betrekking tot inzage, wijzigingen of verwijdering van uw persoonsgegevens, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Indien u inzage wilt in uw persoonsgegevens zoals die bekend zijn bij TienFlorijn of wanneer u deze gegevens wilt wijzigen of te laten verwijderen, dan kunt u contact opnemen met Tim van Oers via info@tienflorijn.nl. TienFlorijn zal u dan binnen zes weken na aanvraag informeren over de verwerkte en bewaarde persoonsgegevens van u. Tevens zal er medegedeeld worden of aan een eventueel verzoek tot aanpassing of verwijdering voldaan kan worden.

 

Autoriteit persoonsgegevens

Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens dan helpen wij u uiteraard graag verder. Daarnaast heeft u op grond van de privacywetgeving het recht om uw klacht bekend te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens

 

Contactgegevens

TienFlorijn
Tiggelerhof 10
5944 ER Arcen
Nederland

info@tienflorijn.nl

 

Heeft u verder nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.